Wat is Best-Frit?

Je kan Best-Frit vergelijken met Keurslagers: Keurslagers is een kwaliteitslabel voor de slagerij, terwijl Best-Frit een kwaliteitslabel is voor de frituur. 

Wij bewaken de kwaliteit en hygiëne binnen de frituren. Door jaarlijks op (onverwachte) controle te gaan, zorgen we ervoor dat onze leden zich elke dag inspannen om hun frituur proper en net te houden. Dit doen ze voor zichzelf maar ook voor jou, zodat jij kan genieten van lekkere frietjes in een mooie & schone frituur. 🍟

Verder organiseren wij verschillende leuke acties doorheen het jaar waar jij als klant van kan mee profiteren. Denk aan de Nationale Frietdag, waarbij je een gratis pak friet met mayonaise krijgt. Of de Week van de Friet: een actie die je laat kiezen tussen 4 heerlijke, gratis snacks!

Samen met onze hardwerkende Best-Frit frituren, zorgen we ervoor dat het Belgische frietlandschap mooi op de kaart komt te staan!

Bekijk hier de lijst van onze leden

Als liefhebbers van frietjes en snacks houden wij ook van digitale COOKIES

Door te klikken op 'Akkoord', op een item of een andere link op bestfrit.be, ga je akkoord met het gebruik van functionele en analytische cookies. Deze technieken verwerken jouw data om je de persoonlijke ervaring te kunnen bieden die bij jou past.

Ik ga akkoord